Tennisles

Natuurlijk kunt u ook bij onze tennisvereniging komen lessen/trainen. Afhankelijk van leeftijd/niveau worden lesgroepen ingedeeld waardoor effectief les gegeven kan worden en het ook nog gezellig is!

Er zijn elk jaar 2 lesperiodes. In het winterseizoen worden de lessen in de tennishal verzorgd. In het zomerseizoen vinden de lessen in principe buiten plaats.

 

Winterlessen

In het najaar starten de lessen/trainingen in de hal in oktober/november. Lessen in de hal worden altijd op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag en avond gepland. 

 

Zomerlessen

Zodra de buitenbanen in het voorjaar weer speelklaar gemaakt zijn, gaan ook de tennislessen voor het zomerseizoen van start. Deze lessen worden, zoals gezegd, in principe op de buitenbanen gehouden, maar er is de mogelijkheid om uit te wijken naar de hal als de weersomstandigheden daar naar zijn.

 

Zodra inschrijven mogelijk is voor de lessen, dan staat er bovenaan de site een actueel bericht met inschrijfformulier. Is dit er niet, dan kun je kontakt opnemen met Tjitske Gietema, Begine 33, 8711 BG Workum, tel. 0515 – 542775