De Vereniging

WLT Rekke is opgericht op 22 april in 1964. In 1994 is voor en door onze vereniging een compleet nieuwe accommodatie aangelegd met 4 verlichte gravelbanen en een prachtige tennishal met 2 binnenbanen gebouwd, zodat er het gehele jaar door getennist kan worden. Zowel de buitenaccommodatie als de tennishal is volledig eigendom van WLT Rekke en Stichting Tennishal Workum en wordt door vrijwilligers beheerd.

in 2016 zijn alle gravelbanen compleet vernieuwd en er kan de komende jaren dus weer worden genoten van spelen op gravel, de ondergrond met de beste speeleigenschappen!

In 2011 is er een Jeu-de-boules baan aangelegd waar een aparte vereniging voor is opgericht en waar dikwijls met plezier gebruik van wordt gemaakt.

Onze vereniging telt zo’n 150 seniorleden en 65 jeugdleden. Het bestuur en de verschillende commissies zorgen ervoor dat de leden volop kunnen deelnemen aan diverse tennisactiviteiten en kunnen genieten van de tennissport.

Rekke heeft leuke activiteiten voor de recreatiespelers, zoals een toss-avond. Maar ook voor de meer competitieve spelers beschikt de vereniging over vele competitieteams en goede trainingsfaciliteiten zodat er ruimte is voor zowel recreatie- én prestatietennis!