Lidmaatschap

Het WLT Rekke lidmaatschap betekent het hele jaar door tennisplezier op ons fraaie tennispark. Lid worden kan op elk moment van het jaar, het lidmaatschap geldt per kalenderjaar.

 

Wat houdt het lidmaatschap in?

  • Vrij gebruik maken van de tennisbanen buiten.
  • Gebruik maken van alle faciliteiten van het tennispark.
  • Tennisbanen, kantine, douches en kleedruimten.
  • Officieel KNLTB lidmaatschap.
  • Deelname aan door Rekke georganiseerde activiteiten, soms tegen een kleine onkostenvergoeding.
  • Mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief gebruik te maken van tennislessen.
  • Mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief gebruik te maken van de binnenbanen.
  • En natuurlijk gezellig met andere leden genieten van de tennissport, zoals op de toss-avond!
Toss-avond
Vrijdags is het "Toss-avond" (19:00 - 20:30 uur op 2 banen). Je hebt dan de mogelijkheid om te tennissen zonder van tevoren af te spreken. Senioren, man en vrouw, van alle speelsterkten kunnen hieraan deelnemen. Zeer geschikt voor als je nog niet helemaal bent ingeburgerd in onze gezellige tennisvereniging en graag nieuwe maatjes wilt vinden om samen te tennissen. Of gewoon omdat je graag eens met andere leden dan je vaste clubje wilt tennissen. Steeds dezelfde tegenstander(s) levert immers vaak ook steeds hetzelfde spelverloop op. De organisatie deelt alle deelnemers willekeurig in en je kunt telkens een half uur een partijtje tennissen met wisselende medespelers. Over het algemeen zullen er dubbels (en mix) gespeeld worden. Er wordt getennist tot max. 23:00 uur. En niet te vergeten, het eindigt meestal met een gezellige nazit op het terras of in de kantine. Heb je een vraag of wil je je opgeven, mail . Vraag dan meteen ook, om je lid te maken van de "Toss avond" groepsapp.
 

Periode lidmaatschap

Het lidmaatschap wordt voor de periode van een tennisseizoen aangegaan van 1 januari tot 1 januari en loopt automatisch door, iedere keer met een jaar. Opzeggen (via ) moet jaarlijks voor 15 december. Dit heeft te maken met de administratie en registratie bij de KNLTB:

  • Bij opzegging tussen 15 december en 1 april bent u de verenigingsafdracht aan de KNLTB verschuldigd en eventuele administratiekosten. 
  • Bij opzegging na 1 april bent u de vereniging het volledig contributiebedrag verschuldigd. In geval van ziekte of andere onvoorziene omstandigheden kan een regeling worden getroffen met de vereniging.

Het Rekke lidmaatschap geldt niet voor de tennisbanen in de hal in de periode oktober tot april. Rekke leden kunnen in deze periode wel tegen gereduceerd tarief gebruik maken van de binnenbanen.

Aanmelden

Aanmelden kan door HIER het aanmeldformulier in te vullen en op te sturen.

 

Lidmaatschapspasje

 

Als je lid bent van Rekke ontvang je een lidmaatschapspasje. Hiermee ben je ook lid van de tennisbond KNLTB. Het pasje heb je nodig om in te klokken als je op de buitenbanen van Rekke wilt spelen en om deel te nemen aan toernooien en competitie. Vanaf 2019 is de pas langer dan 1 jaar geldig; je moet het dus aan het einde van het seizoen bewaren. Er staan ook geen speelsterktes meer op het pasje. Deze kun je vinden op mijnknltb.toernooi.nl/ of op de ClubApp. Voordat je hiervan gebruik kan maken moet je eenmalig een account aanmaken. Op de website en de ClubApp staan al je wedstrijden overzichtelijk bij elkaar, vind je een uitgebreid spelersprofiel met informatie over actuele rating en kan je spelers, teams en toernooien vinden. Met de wachtwoordvergetenfunctie kun je een wachtwoord aanmaken. Vervolgens kun je met dit wachtwoord en je bonds- of clublidnummer inloggen. 

 

De KNLTB Ledenpas is ook digitaal beschikbaar in de ClubApp. Handig! Want zo heb je jouw persoonlijke pas nu altijd direct bij de hand. De digitale ledenpas is zichtbaar in de ClubApp van KNLTB.Club en AllUnited en kan je gebruiken om je te identificeren bij competities en toernooien. Het gebruik van de digitale ledenpas voor overige toepassingen zoals afhangen, betalen en toegangscontrole wordt in een later stadium mogelijk. (klik in ClubApp: Meer - KNLTB Digitale ledenpas)

 

Meer informatie

Heeft u een specifieke vraag over het lidmaatschap of wilt u uw lidmaatschap opzeggen, stuur dan uw vraag naar .