Lidmaatschap

Het WLT Rekke lidmaatschap betekent het hele jaar door tennisplezier op ons fraaie tennispark. Lid worden kan op elk moment van het jaar, het lidmaatschap geldt per kalenderjaar.

 

Wat houdt het lidmaatschap in?

  • Vrij gebruik maken van de tennisbanen buiten.
  • Gebruik maken van alle faciliteiten van het tennispark.
  • Tennisbanen, kantine, douches en kleedruimten.
  • Officieel KNLTB lidmaatschap.
  • Deelname aan door Rekke georganiseerde activiteiten, soms tegen een kleine onkostenvergoeding.
  • Mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief gebruik te maken van tennislessen.
  • Mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief gebruik te maken van de binnenbanen.
  • En natuurlijk gezellig met andere leden genieten van de tennissport!

 

Het lidmaatschap wordt voor de periode van een tennisseizoen aangegaan van 1 januari tot 1 januari en loopt automatisch door, iedere keer met een jaar. Opzeggen moet jaarlijks voor 15 december. Dit heeft te maken met de administratie en registratie bij de KNLTB. Het Rekke lidmaatschap geldt niet voor de tennisbanen in de hal in de periode oktober tot april. Rekke leden kunnen in deze periode wel tegen gereduceerd tarief gebruik maken van de binnenbanen.

Aanmelden

Aanmelden kan door HIER het aanmeldformulier in te vullen en op te sturen.

Lidmaatschapspasje

 

Als je lid bent van Rekke ontvang je een lidmaatschapspasje. Hiermee ben je ook lid van de tennisbond KNLTB. Het pasje heb je nodig om in te klokken als je op de buitenbanen van Rekke wilt spelen en om deel te nemen aan toernooien en competitie. Vanaf 2019 is de pas langer dan 1 jaar geldig; je moet het dus aan het einde van het seizoen bewaren. Er staan ook geen speelsterktes meer op het pasje. Deze kun je vinden op MijnKNLTB.nl. Voordat je gebruik kan maken van deze website moet je eenmalig een account aanmaken. Bij een volgend bezoek onthoudt de site je logingegevens. Op de website staan al je wedstrijden overzichtelijk bij elkaar, vind je een uitgebreid spelersprofiel met informatie over actuele rating en kan je spelers, teams en toernooien vinden. Voor uitleg bij het aanmaken van een account: klik HIER.

 

Meer informatie

Heeft u een specifieke vraag over het lidmaatschap of wilt u uw lidmaatschap opzeggen, stuur dan uw vraag naar of