op 12. maart 2021
Buitenbanen weer geopend.

Buitenbanen weer geopend.

 

 

Beste Rekke leden,

Team Noord heeft het jaarlijkse onderhoud uitgevoerd en er is de afgelopen weken door veel vrijwilligers hard gewerkt om de buitenbanen en het complex weer speelklaar te maken. Vanwege de opgelegde halsluiting, was het streven om de buitenbanen zo snel mogelijk voor leden te kunnen openen, zodat we weer los kunnen, en dat is gelukt: 

De buitenbanen mogen vanaf dinsdag 16 maart 2021 weer gebruikt worden.

Dit is eerder in het seizoen dan gebruikelijk en de kans op nachtvorst of slechte weersomstandigheden is nog wel aanwezig. De baancommissie zal de buitenbanen dagelijks controleren en beoordelen of er op gespeeld kan worden. Indien dit niet verantwoord is (we willen schade aan banen en lijnen voorkomen), worden de banen weer tijdelijk gesloten en zal het toegangshek tot het complex worden vergrendeld met een extra hangslot en zal er geen mogelijkheid zijn om online een baan te reserveren. De banen zijn nog 'vers' en het verzoek is om daar rekening mee te houden en ze op gepaste wijze in te spelen. 

Het is verplicht om vooraf een baan te reserveren via de KNLTB ClubApp, het afhangbord in de hal wordt hiervoor niet meer gebruikt. 

Volwassenen vanaf 27 jaar mogen buiten tennissen en trainen met maximaal 4 personen per baan (dubbelen is dus toegestaan), maar spelers moeten 1,5 meter afstand houden.

Jeugd en jongvolwassenen tot 26 jaar mogen buiten spelen en trainen in groter groepsverband en hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden.

Er mogen nog geen (officiele)wedstrijden, competities, toernooien en tossavonden georganiseerd worden. Het complex is dus alleen geopend voor vrij spelen en trainingen o.l.v. Jorgen Janssen. 

De kleedkamers, douches, kantine, toiletten en tennishal zijn dicht en ook het terras mag nog niet gebruikt worden. Betreding alleen toegestaan bij noodgevallen (bv. EHBO, AED) of voor 'urgent' toiletgebruik.

Verlaat a.u.b. na het tennissen/training het tenniscomplex.

Publiek is niet toegestaan en zolang de avondklok nog van kracht is mag er na 21.00 uur niemand meer op het complex aanwezig zijn. 

We vragen iedereen om de RIVM-richtlijnen in acht te nemen, voor meer informatie zie ook www.corona.knltb.nl

Als bestuur zijn we blij dat we weer kunnen starten met het buitenseizoen en samen weer een balletje kunnen slaan. Bij wijzigingen van de corona-maatregelen zullen we u daarover informeren.

Groet en veel speelplezier,

Bestuur WLT Rekke / Bestuur Stichting Exploitatie Tennispark Workum